Tämä on minusta loistava aasinsilta viime päivien tapahtumiin.

 

Tarinahan alkaa siitä että löysin kaulasta patin joitain kuukausia aiemmin ja sain niitä voimakkaita yskän puuskia. Kun tällä viikolla menin ihan muuta asiaa työterveyslääkärille valittamaan tulin samalla maininneeksi tuosta patista. Tämä sai aikaan sen että sain pikalähetteen kaulan alueen ultraan ja tänään siellä sitten kävin.

Sen enempää asiaa kaunistelematta tohtori kertoi kilpirauhasessa olevan jotain ylimääräistä. Hänen mielestään koepalan / viipaleen oton kanssa ei ole tulenpalava hoppu ja se siis tehdään vasta noin parin kuukauden kuluttua. Siihen saakka odotellaan ja sitten voidaan tarkemmin arvioida myös kuinka se kasvain oikein kasvaa.

Toivottavasti tosi hitaasti, minä en nimittäin suostu sitä enää elättämään, mokoma loinen..

 

Onneksi tässä on faktaa se että kilpirauhasen alueen kasvaimista 95% on hyvänlaatuisia ja lopuistakin suurin osa parannettavissa. Saattaahan tämä myös liittyä tähän reumaan koska kilpirauhasessa on myös paljon autoimmuunitulehdusta. Mutta kesän korvalla varmaankin ollaan viisaampia tämän asian suhteen.

 

En kyllä kiellä etteikö tämä hieman hätkähdyttäisi. Minulla on nääs muitakin suunnitelmia kesän ajaksi kuin sairastaminen. Esim. se moottoripyöräreissu joka miehen kanssa meinattiin tehdä lappiin  ja se saunanrakennus projekti ja mökin kunnostusta ja koiranäyttelyjä ja ja vaikka mitä..

 

Jos kiroilisin enemmälti tässä voisi olla sen paikka..