Jep jep..

 

Nyt minulla ei ole lainkaan syitä (lue tekosyitä) blogin päivityksen hitauteen..

Jotenkin en vaan ole saanut aikaiseksi vaikka useita aloituksia olen jo mielessäni tehnyt.

 

Mainittakoon vaikka vatsatauti joka kohtasi koko sakkia helmikuussa, tämä sai jo aikaan useita lauseita kirjoitusta lähinnä siitä miten ikävä minulla oli mummoani siinä sairastaessa. Häneltä nimittäin löytyy parasta lääkettä vatsan vääntöön. Mikään ei voita kylmää käärettä vatsalla. Sillä jos ei helpota niin ei sitten millään. Mies oli kyllä sitä mieltä että kaikki vaivat parantaa vicky-salva jota hänen äitinsä oli ihmelääkkeenä käyttänyt. Sillä kun voitelee niin varmasti taudit kaikkoaa.

 

Toinen mainitsemisen arvoinen voisi olla Californian ihmeet jotka saapuivat myös helmikuussa. Vahvuus on siis kasvanut parilla koiruudella. Kyllä vaan, tyttöjä molemmat. Olen kyllä luvannut (miehelle) että vaan toinen jää vakituiseen asumaan meille ja toiselle pitäisi löytää kevään / kesän mittaan hyvä sijoitusperhe. Mutta kuten taisin jo sanoa, katsotaan katsotaan.. Esittelen heidät sitten myöhemmin tarkemmin.

 

No sitten hiihtolomalla olimme oikeasti lomalla.. Harvinaista herkkua, koko viikko usean sadan kilometrin päässä kotoa ja työpaikalta. Mainiot säät, hieno mökki missä majoituttiin, lapset on jo kasvaneet niin että oikeasti lomalta tuntui tuo oleminen. Tosi kivoja keskustelu tuokioita isompien kanssa ja Kepa oli muuten vaan ihana.

Lisäksi saimme loppuviikosta aikuisseuraakin sinne kun siskoni saapui perheineen samaan paikkaan ja saimme viettää aikaa myös hänen lastensa kanssa. Suloisia olivat hekin. Ihanan tuumaileva kummipoika kertoi monta juttua mitä talven mittaan oli tapahtunut. Ja olihan mukana tämä pikkuveli jolle sain kunnian olla ensimmäinen joka auttoi sukset jalkaan. Siinä oli oikea luonnon lahjakkuus hiihdon saralla. Mikäli luvassa on mainetta ja kunniaa muistakaa H ja P minua. Olen lapsenne oikealla ladulle opastanut.. Nauru

 

Unohtamatta esikoululaista joka osaa nyt oikeasti uida.. Hieno homma sekin M.llä on nääs jotain suunnitelmia kumminsa kanssa kesää ajatellen.

 

Eli hiljaiselo on ollut vain täällä verkossa. Livenä on tapahtunut vaikka mitä.

 

Kuvassa tulevat hiihtokuningas ja latujen kuningatar vai mikä se nyt oli..