Esikoululaisemme on solminut itselleen tärkeitä ihmissuhteita ja on nyt menossa itsekseen yökyläilemään. Toki tämä perhe on meille muillekin tärkeä mutta tämä on M.n ja P.n oma juttu. Selvästi, vakava ja harkitsevainen lapsemme joka ei turhia riskejä ota, on tämän ihmisen omakseen valinnut. Luvassa oleviin piparin paisto talkoisiin valmistuttiin pakkaamalla reppuun omat muotit jo hyvissä ajoin. Vaikka selvää jännitystä tulevasta on ilmassa on M. kyennyt käsittelemään tunteensa yllättävän hyvin.

Ihana Lapsi.. ja kiitos P..

 

Lapsen kasvamisen väistämättömiä vaiheita on tämä itsenäistyminen ja luulisi minunkin jo siihen neljän kokemuksen jälkeen tottuneen. Silti se tuo haikean olon, vaikka suhde lapseen on toki vielä todella tiivis. Mutta tästä se alkaa..

 

Onneksi nuorimmainen on vielä pieni, äidin ja isän kulta ja rakas..

 

Sen lisäksi että lapsi kasvaa ja itsenäistyy, joutuu tässä sen väistämättömän kysymyksen eteen että itsekin muuttuu. Vaikka raidat elämän matossa ovat olleet joskus tummia, on pääsävy kuitenkin iloisen kirjava. Nämä tummat raidat ovat saaneet eniten muutoksia aikaan mutta uskon että kaikki on tullut tarpeeseen.

Onneksi paras aika elämässä on nyt..

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

<?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" />Lisänä vielä kuva tästä reippaasta kuusivuotiaasta erään harrastuksensa parissa..

 

2079969.jpg